România s-a clasat pe locul 11

0
28

feminină de tineret a României a învins în ultimul meci de la Campionatul Mondial Under 20 naționala Muntenegrului, 42-28 (20-12), și a încheiat competiția din Macedonia de Nord pe locul 11.
Rezultat dezamăgitor, dacă ținem cont că naționala antrenată de băimăreanca Simona Maior Pașca s-a situat anul trecut pe locul 3 la Campionatul European. Credem că “tricolorele” ar fi putut să obțină o clasare mult mai bună, însă în jocurile importante probabil nu au știut să ges­tioneze momentele cheie, drept dovadă că acestea au fost cedate la limită sau la diferențe nesemnificative.
Cât despre ultimul meci de la Mondial, partida cu Muntenegru a însemnat un galop de sănătate pentru Boiciuc și compania, România conducând în permanență la diferențe liniștitoare. În acest meci a evoluat o singură jucătoare de la CS Minaur Baia Mare, Denisa Romaniuc, jucătoare care a marcat un singur gol.
România: Neagu (5 intervenții), Cristea (5 intervenții), Niță (6 intervenții) – Boiciuc 6 (1 din 7 m), Grigore 6, Lixăndroiu 5, Geamănu 5, Raicea 4, Mohamed 3, Irimia 3, Drăgoescu 2, Mihai 2 (1 din 7 m), Maxim 2, Florea 2, Mezei 1, Romaniuc 1. Antrenoare: Simona Maior-Pașca, Valentina Ardean-Elisei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.