Comuna Cernești va avea apă și canal

1
246

Autoritatea publică a marcat recent „un moment istoric”, care va modela viitorul comunei. Asta deoarece s-au predat amplasamentul și s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de înființare a sistemului de alimentare cu apă și sistem de canalizare a apelor uzate menajere, inclusiv stație de epurare, în comuna Cernești.
Cu toate că o astfel de investiție este mai degrabă o normalitate în secolul 21, din nefericire, locuitorii comunei Cernești, din lipsă de interes al factorilor de decizie, nu au putut beneficia de aceste facilități până acum.
„Acum, prin eforturi considerabile, s-a reușit în final obținerea autorizației de construire, pentru ca acest proiect mult așteptat să poată fi demarat. O componentă foarte importantă și obligatorie o reprezintă sistemul de securitate la incendii în cadrul căruia se vor amplasa la fiecare intersecție de drum și la fiecare instituție publică hidranți pentru a interveni în cel mai scurt timp în cazul declanșării unor incendii. Prin implementarea acestui proiect, satele aparținătoare comunei noastre iau calea modernizării”, au precizat cei din administrația publică a comunei.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.