Borșa • Copaci căzuți și străzi blocate de ape

0
38

Mai multe străzi din Borșa au fost inundate vineri seara în urma ploilor torențiale care s-au abătut în orașul de la poalele Munților Rodnei. Probleme au existat și în complexul din Borșa, unde viitura a afectat curțile oamenilor, dar și biserica de lemn.
În urma condițiilor hidrometeorologice periculoase produse vineri seara în orașul Borșa, pompierii militari, alături de autoritățile locale, au intervenit pentru înlăturarea efectelor negative, până după miezul nopții.
Pentru a răspunde tuturor solicitărilor cetățenilor a fost nevoie de suplimentarea forțelor de intervenție. O autospecială de stingere, dotată cu motopompă transportabilă și o motopompă remorcabilă din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, au intervenit alături de pompierii Stației Borșa pentru evacuarea apei din 9 subsoluri și beciuri, din câteva curți și pentru degajarea unor copaci căzuți pe partea carosabilă.
În cazul străzilor blocate și podețelor colmatate a fost necesară intervenția utilajelor autorităților locale.

Baia Mare • Două femei afectate de explozia unei hote

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit, sâmbătă, 29 iunie, la un apartament din municipiul reședință de județ unde din cauza unor acumulări de gaze în timpul gătitului, hota a explodat.
La locul intervenției s-au deplasat două echipaje de stingere, unul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.
Au rezultat două victime, de sex feminin, ambele cu arsuri la nivelul membrelor inferioare. Acestea au fost evaluate imediat la fața locului.
Una dintre victime, o tânără în vârstă de 18 ani, a suferit arsuri de gradul 2 și 3 la nivelul membrelor inferioare și va fi transportată la spital de către echipajul SMURD.
Cea de a doua victimă, o femeie de 74 de ani, a suferit un atac de panică și prezintă arsuri ușoare la nivelul membrului inferior și al antebrațului. Cea din urmă a refuzat transportul la spital.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.