Pagube, evaluate la…10 lei, după distrugerea unui teren

2
486

Este cazul unei femei din comuna Săcălășeni, care a reclamat faptul că peste terenul ei s-a trecut cu mașinile de mare tonaj, distrugând totul în jur. După ce a sesizat distrugerile, reprezentanții Primăriei s-au prezentat la fața locului să evalueze pagubele. Și, surpriză! Pagubele au fost evaluate la „fabuloasa” sumă de 10 lei.

Recent, semnalam în cotidianul Graiul Maramureşului cazul despre o firmă de telecomunicații care a închiriat un teren la marginea localită­ții pentru amplasarea unor antene. Însă pentru a ajunge la locul respectiv, în loc să ocolească sau să treacă peste terenul închiriat, șoferii au trecut cu mașinile de mare tonaj peste terenul femeii, care este proprietate privată, doar pentru că era mai scurt drumul și mai ușor accesibil.
Firma avea toate autorizațiile de la Primărie, însă nu pentru a-și face drum peste un teren privat.
Sfatul pe care l-a primit proprietara atunci a fost să împrejmuiască terenul, pentru a-și marca proprietatea. Acum însă, femeia spune că este amenințată că va primi amendă pentru că a făcut gardul fără autorizație. „Viceprimarul a încercat să mă intimideze, mi-a spus că firma are o armată de avocați. Primarul mi-a spus că putem rezolva pe cale amiabilă”, spune Diana Pop, păgubită.

2 COMENTARII

  1. DE CAND CE-I DIN SISTEMUL TRÂNTORILOR BUGETARI ITI ESTIMEAZĂ PAGUBA REALA? ,DEOARECE SĂ VINĂ UN UTILAJ SĂ ITI ÎNDREPTE TERENUL ITI IA INTRE 200-250 LEI DISCONFORTUL FIZIC SI PSIHIC NU ARE NE-AM DE NEAMUL CELUI CARE A EVALUAT SUMA RESPECTIVA SI ACUMA L-A FINAL SPUI CA COSATUL COSTA 15 -20 LEI ,BALOTATUL INTRE 10 -15 LEI ,DAR TRANTORI BUGETARI CARE NU STIU DE BUNUL SIMȚ 100% ,DOAR DIN PIX EVALUEAZĂ 10 UN BALOT ,DEOARECE ACEL POST NU IL ARE DUPA PROFESIONALITATEA LUI ,CI DUPA PILE SAU PE BAZA POLITICA ETC !!!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.