Oaspeţi de seamă la Şcoala de Handbal CS Fărcaşa

0
33

Timp de trei zile, micii handbalişti legitimaţi la Şcoala de Handbal CS Fărcaşa s-au bucurat de prezenţa a doi handbalişti băimăreni consacraţi. Este vorba de Răzvan Pop, actualul antrenor al campioanei Dinamo Bucureşti şi Mihai Buşecan, preparator fizic la CS Minaur Baia Mare.
“Pentru trei zile ne-am bucurat de prezența domnilor Răzvan Pop, antrenorul cu portarii al campioanei României la handbal masculin Dinamo București, respectiv Mihai Bușecan, preparatorul fizic al medaliatei cu bronz din sezonul recent încheiat, Minaur Baia Mare. Suntem profund recunoscători pentru prezența unor oameni care lucrează la cel mai înalt nivel de profesionalism, iar în viitor cu siguranță astfel de profesioniști vor mai veni la antrenamentele noastre”, scriu cei de la Şcoala de Handbal CS Fărcaşa.
Copiii au răspuns excelent cerințelor și sarcinilor trasate de către cei doi antrenori, dovedind încă o dată că munca depusă până acum dă roade din ce în ce mai mult.
“Pas cu pas, construim un club puternic, de care să fie mândră întreaga comunitate, care își propune să ofere copiilor care aleg să practice handbalul o oportunitate de viitor, adică să performeze în cadrul acestui sport”, a mai precizat clubul din Fărcaşa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.