Doru Dragoş, de la fotografie de portret, la una plină de culoare

0
43

Cunoscut pentru fotografiile sale cu chipurile deseştenilor, artistul plastic, Doru Dragoş, a venit în faţa iubitorilor de frumos cu o altă temă fotografică, una în care abundă culoarea. În cadrul expoziţiei „A 69-a primăvară”, Doru Dragoş şi-a dezvăluit şi o altă latură sensibilă, aceea de poet.
Aşa că, pe lângă fotografiile expuse, cei prezenţi la vernisaj au putut să se delecteze cu versurile lui Doru Dragoş, recitate de actorul Claudiu Pintican. Ambianţa plină de sensibilitate şi de frumos a fost întregită de Coconii de la Deseşti care au prezentat o suită de dansuri, încântând auditoriul.
„I-am urmărit evoluţia, îi cunosc preocupările. Este o fire sensibilă. Ce mi-a reţinut atenţia la Doru: insistenţa cu care s-a dus pe ideea picturii. E de o discreţie uimitoare. Nu mi-a spus niciodată că scrie poezie. M-a surprins. El este un artist al portretelor. Deseştiul îi datorează enorm. Are portretele bătrânilor şi evoluţia generaţiilor tinere. A ales această viziune mai cromatică, mai veselă”, a accentuat scriitorul şi jurnalistul, Gheorghe Pârja.
Expoziţia lui Doru Dragoş poate fi vizitată până în 5 iulie, în Cabinetul de Medalii – Salonul Artelor, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” din Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.