Minaur se reuneşte în 15 iulie

0
77

Vin veşti şi de la echipa masculină de handbal a CS Minaur Baia Mare. Nu cu privire la vreun transfer, ci cu detalii referitoare la reunirea lotului şi a programului de pregătire vizavi de perioada precompetiţională.
Astfel, formaţia antrenată de Alexandru Sabou şi-a stabilit prima întâlnire pentru 15 iulie. Primele două zile sunt consacrate antrenamentelor uşoare și vizitei medicale, iar mai apoi, până în 21 iulie vor fi antrenamente pe plan local pentru readaptarea organismului la efort.
Din 21 va urma un stagiu de pregătire centralizat în Ungaria, până pe 28 iulie. Joi, 1 august, se pleacă la Timișoara, unde Minaur va participa la un prim turneu de pregătire. Urmează un turneu în Baia Mare, în 9-10 august, cu participarea echipei noastre, plus CSM Bacău, CSU Suceava și Potaissa Turda. Inițial, Supercupa României fusese programată pe 16-17 august, dar a fost amânată, astfel că în aceste zile se va disputa cel puțin un joc amical. În fine, în 24-25 august va avea loc Supercupa, cu participarea echipelor Dinamo, CSM Constanța, CS Minaur și Potaissa Turda. Prima etapă de campionat este programată pe 31 august, dată la care Minaur va juca pe te­ren propriu cu CSM Bacău.
Minaur va participa la patru competiții: Liga Zimbrilor, Cupa României, Supercupa României și EHF European Cup (aceeași în care am ajuns sezonul trecut până în semifinale).
În ceea ce privește lotul de jucători, antrenorii Alexandru Sabou, Mihai Bușecan și Ionuț Irimuș vor avea parte de oamenii pe care îi cunosc deja, toți jucătorii cu care Minaur a evoluat în ultima parte a campionatului trecut urmând să le fie la dispoziție pe 15 iulie. O singură absență, Daniel Bera, jucător care a renunțat la activitatea competițională. Din spusele conducerii clubului, la echipă urmează să vină doi jucători noi, un pivot și un inter dreapta, posturi considerate neacoperite în acest moment. (sursa: csminaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.