România ratează sferturile de finală

0
52

Naționala de tineret a României la handbal feminin a ratat accederea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial Under 20 ce se desfășoară în Macedonia de Nord, după ce selecționata antrenată de băimăreanca Simona Maior Pașca a fost învinsă de Elveția, 26-27 (12-15), adversar sub noi ca valoare.
Eșec consemnat în urma unei evoluții șterse a echipei noastre, care s-a trecut în greșeli și ratări, prestația fiind departe de obiectivul propus la acest turneu final, o clasare în prima parte. Nici jucătoarele de perspectivă nu au jucat deloc la valoarea lor, din contră, circumstanțe în care România va juca pentru locurile 9-16. Nu înainte de a disputa al doilea meci din Grupa principală, cel cu Egipt, programat pentru marți, de la ora 16.45.
România: Cristea (o intervenție), Niță (12 intervenții, 1 gol) – Mohamed 6, Lixăndroiu 5 (1 din 7 m), Florea 2, Irimia 2, Maxim 2, Raicea 2, Grigore 2, Boiciuc 2, Geamănu 1, Mihai 1, Mezei, Drăgoescu, Brîndușa, Romaniuc. Antrenori: Simona Maior-Pașca, Valentina Ardean-Elisei, Luminița Huțupan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.