Modernizarea străzilor din Baia Mare întâmpină și probleme neașteptate

1
3437

În Baia Mare sunt deschise mai multe șantiere pe străzile orașului. Astfel, se modernizează căile de rulare, trotuarele și se regândesc zonele verzi. Însă în unele situații, lucrurile nu sunt tocmai ușoare.
”Am avut reclamații vizavi de strada Ferăstrăului și starea deplorabilă a drumului. Am încercat să facem plombări, însă strada este prea distrusă pentru astfel de acțiuni. Vom începe, în primă fază, prin a freza și a turna un strat nou de asfalt pe tronsonul de până la intersecția cu strada Bernard Shaw. Încercăm să fim cât mai eficienți în fiecare dintre zonele în care ne sunt sesizate astfel de aspecte. Vom face la fel și în Ferneziu. Am început deja lucrări pe strada Hija, continuăm cu strada Haiducilor. Înțeleg că unii cetățeni sunt nerăbdători să finalizăm lucrările, însă există anumiți pași pe care trebuie să îi parcurgem. Odată ce deschidem un șantier, de multe ori găsim și alte nereguli, probleme pe care trebuie să le rezolvăm pentru a avea, la final, o lucrare de calitate. Să nu fim nevoiți să spargem după ce asfaltăm, așa cum s-a întâmplat în trecut în anumite situații. Uneori, aceste proceduri pot să dureze puțin mai mult decât era estimat. Ce vă pot asigura este, însă, că sunt determinat să împlinesc fiecare dintre obiectivele pe care mi le-am asumat și le voi împlini”, a spus Doru Dăncuș, edilul Băii Mari.

1 COMENTARIU

  1. Când se schimba conducta de apa potabilă pe str metalurgiei și runcului, având în vedere ca acesta este depășită? În capetele de străzi se adună rugina în alimentare cu apă. Mulțumesc.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.