Gura lumii☺Cam bate vântul sărat…

5
4363

Am trecut recent prin singura stațiune reală a Maramureșului. Asta ca să fim sinceri. Dar deși era cald de leșinai, deși e vară, bătea vântul în ștrandul cu apă sărată.
Ori acum au toate pensiunile așa ceva, ori chiar nu e turismul ce se laudă a fi. Un grup de 4-5 oameni într-un bazin mic și cam atât. Ou sont les plages d’antan?, vorba francezului?

5 COMENTARII

  1. Daca tot veni vorba de gura lumii, va invit sa faceti o vizita la fosta gradina zoologica, vizavi de parcul regina Maria sa vedeti ca s-a demarat un imens santier pentru constructia a trei blocuri de locuinte P+3. Oare primaria nu ar fi putut da o alta destinatie acelui teren? ex. terenuri de sport, de joaca pt. copii joging etc. De asta au nevoie cetetenii acestui oras ? Va rog sa reflectati si sa-i intrebati pe edilii orasului pentru ca foarte multa lume este revoltata si nemultumita de acest lucru. Va multumesc.

  2. poate ca sunt alte stranduri, mai private, cu conditii mai bune? stiu ca acum 15 ani, cand am fost ultima data , era si ceva particular. ca sa mearga , trebuie investit. vad ca e …albastru. vad ca sunt sezlonguri frumoase de lemn. poate ca trebuie inca un bazin, sau mai multe. paote si cu apa limpede si nesarata, pentru cei ce nu gusta…sarea

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.