Știința Explorări, transfer la Universitatea Cluj

0
72

Al patrulea transfer al verii pentru Știința Explorări Baia Mare este o extremă de la Universitatea Cluj-Napoca. Radu Tănase, jucător născut în 16 ianuarie 2003, a evoluat în ultimele trei sezoane pentru studenții clujeni, care au retrogradat la finalul stagiunii 2023/2024.
Noua achiziție a echipei antrenate de Marius Botea a început voleiul la Dinamo București și a mai trecut, înainte de a ajunge la “U” Cluj, pe la CSU Știința București.
Cu Știința Explorări Baia Mare au mai parafat contracte în acest mercato Mihai Tarța (opus), băimăreanul revenind la echipa noastră după un sezon la SCMU Craiova, Alpar Szabo (centru) de la SK Zadruga Aich/Dob din Austria și Alex Cristian Șugubețu (ridicător) de la CSM București. Totodată, Știința Explorări a anunțat și prelungirea angajamentelor cu Marius Cheagă și David Csanad.
Aflați la final de contract, nu vor mai continua cu Știința Explorări jucătorii: Dan Silvășan-Pașca (SCMU Craiova), Eduard Catrina (SCMU Craiova), Daniel Ramirez Pita (SCM Zalău), Pierre Bouleau (Rapid București), Mathaus Wojtylla (destinație necunoscută).
Știința Explorări și-a aflat deja adversarii din noua stagiune, iar în etapa inaugurală voleibaliștii antrenați de Marius Botea vor juca în deplasare cu SCM Zalău.
Cu toate că sezonul 2023/2024 s-a încheiat în aprilie, Știința Explorări se află încă la antrenamente, însă din 1 iulie echipa va intra într-o binemeritată vacanță, antrenamentele pentru noul sezon urmând să fie reluate pe 5 august.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.