Extremă daneză la CS Minaur

0
73

Fie Woller este cel de-al șaselea transfer al verii la Minaur Baia Mare! Ea vine de la Corona Brașov, echipă la care s-a transferat în iarna anului 2023. Aceasta și-a început cariera la Ikast Handbold (fostă FC Midtjylland), evoluând în Liga Campionilor în cinci din cele șapte sezoane petrecute alături de echipa daneză! Timp de patru sezoane a jucat și în Germania, la SG BBM Bietigheim, echipă cu care de asemenea a evoluat în Liga Campionilor! În sezonul 2021/2022, Fie s-a transferat în Franța, la Neptunes Nantes, echipă cu care a jucat în grupele European Handball League, una din adversarele echipei franceze fiind chiar echipa noastră.
Este campioană europeană cu naționala Danemarcei la junioare și tineret. La senioare, Fie are peste 60 de jocuri și peste 100 de goluri.
Fie are un mesaj pentru suporterii băimăreni:
“Bună tuturor, sunt Fie Woller și sunt foarte fericită să mă alătur echipei Minaur pentru sezonul următor! Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu voi toți, cu fetele, cu stafful echipei și cu suporterii! Să aveți o vară cu adevărat bună și ne vedem curând!”, a declarat pentru csminaur.ro extrema daneză
(sursa: csminaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.