Schimbare de optică în Primăria Baia Mare

8
9247

Edilul Băii Mari vrea să schimbe mersul lucrurilor în primărie în ceea ce privește implementarea proiectelor de investiții.
„Am dat un semnal clar: s-a terminat cu aruncatul vinei dintr-o parte în cealaltă. Nu vreau să mai aud motive pentru care nu se pot realiza lucruri pe care le vedem deja implementate în alte orașe din Vest. Vreau să găsim și vom găsi soluții pentru Baia Mare!”, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Doru Dăncuș.

8 COMENTARII

  1. De vorbe și promisiuni m-am săturat…
    Vreau fapte. Vreau să mă mândresc cu orașul meu. Vreau să am motive să mă mândresc și cu primarul orașului meu.

  2. Dacă reușește să introducă și metroul, să creeze parcul industrial la combinat, și case sociale pentru ….este bun. Sarcina lui este să fie primar până vine stăpânul de la doctorat.

  3. Avem planul lui Dancus intr o brosura, scrisa, din campania electorala… sa stiti ca o pastram cu sfintenue pe masa in casa… sa vedem ce se va realuza din tot ce s-a enumerat acolo… in orice caz, obuectivul cu construirea unui Aquapark in Baia Mare ar trebui retras..

    • E plin de umor băiatul!!😂 Nu o fi el Ceaușescu,doar el a făcut ceva pentru Baia Mare ! Nici monarhia ,nici cei de după el nu au făcut ceva vizibil pentru comunitate ! Mai puțin de a sifona banii !!!😂🤗😂

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.