Minaur joacă acasă în etapa inaugurală a noului sezon

0
44

Federația Română de Handbal a stabilit, prin tragere la sorți, programul noii stagiuni a Ligii Zimbrilor, la startul căreia se vor alinia 14 echipe.

Singura necunoscută este cea de-a 14-a echipă, CSM Alexandria declinând participarea în eșalonul de elită. După cum a precizat Nicolae Luca, secretarul general al FRH, a fost ofertată și CSM Oradea, însă și aceasta a spus pas, preferând să rămână în eșalonul secund. Reprezentanții forului organizator au luat-o apoi în calcul pe CSM Făgăraș, echipă care a participat și ea la barajul de promovare, și rămâne ca în următoarele ore, poate chiar zile, formația din județul Brașov să ofere un răspuns.
CS Minaur Baia Mare, medaliată cu bronz, va debuta în noul sezon pe teren propriu, cu un meci împotriva celor de la CSM Bacău. Stagiunea 2024/2025 va începe pe data de 31 august.
Programul primei etape: echipa invitată – HC Buzău; CSM Vaslui – CSM București; CSU Suceava – Steaua București; AHC Potaissa Turda – CSM Odorheiu Secuiesc; CS Minaur Baia Mare – CSM Bacău; CSM Constanța – Dinamo București; Politehnica Timișoara – CSM Focșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.