Carla Pop, din Fărcașa, pe podium la Olimpiada Națională „Universul Cunoașterii prin lectură”

0
39

Eleva Carla Pop, de la Școala Profesională Fărcașa, a obținut locul al II-lea la Etapa națională a Olimpiadei Universul Cunoașterii prin Lectură.
Echipa județului Ma­ramureș care s-a întors cu premiul al doilea de la olimpiadă i-a avut în componență pe: Carla Pop, clasa a VIII-a, Școala Profesională Fărcașa (prof. Mezei Monica); Nemeș Dana, clasa a VII-a, Școala Gimnazială „Vasile Berci”, Călinești (prof. Nemeș Maria); Bogatu Alesia, clasa a VI-a, Școala Gimnazială „Dragoș Vodă”, Moisei (prof. Coman Ileana); Tomoiagă Antonia, clasa a V-a, Școala Gimnazială Vișeu de Jos (prof. Tomoiagă Anca).
Olimpiada Universul Cunoașterii prin Lectură, o competiție transdisciplinară pentru elevii din mediul rural (școli gimnaziale), s-a desfășurat în acest an la Galați și a reunit la start 156 de elevi, din 38 de județe ale țării. Competiția, dedicată exclusiv elevilor din mediul rural, și-a propus „să asigure egalitatea de șanse la nivelul activității de excelență, prin valorificarea competenței de lectură a tuturor elevilor participanți fiind și o bună ocazie de a împărtăși interesul pentru citit, pentru cunoaștere și de a lega prietenii”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.