Licitație pentru execuția unor reparații feroviare din Maramureșul Istoric

0
75

CFR a demarat licitația pentru lucrările de reparații capitale la infrastructura feroviară din stațiile CF Sighetu Marmației și CF Valea Vișeului. Practic, este vorba despre două obiecte importante unde se vorbește despre o finanțare de la bugetul de stat, de 1,6 milioane lei.
În cadrul contractelor „se vor presta servicii de proiectare pentru realizarea documentațiilor tehnico-economice necesare determinării indicatorilor tehnico-economici și elaborarea documentațiilor necesare procedurii de achiziție pentru etapa următoare (elaborarea proiectelor tehnice și execuția lucrărilor) aferente celor două obiective de investiții”:
• Lot 1 – Reparație capitală infrastructură feroviară stația CF Sighetu Marmației (Expertiză tehnică și DALI). Se află pe linia de cale ferată 422 Salva – Sighetu Marmației, linie simplă neelectrificată, este stație intermediară pe linia de peage (linie încălecată cu ecartament 1435mm/ 1520mm) dintre Stația CF Câmpulung la Tisa – punct de trecere a frontierei cu Teresva UZ și Stația CF Valea Vișeului – punct de trecere a frontierei cu Berlibaș (UZ), cu axa clădirii de călători la km 219+885;
• Lot 2: Reparație capitală infrastructură feroviară stația CF Valea Vișeului (Expertiză tehnică și DALI). Stația CF Valea Vișeului se află pe linia de cale ferată 422 Salva – Sighetu Marmației, linie simplă neelectrificată, având axa clădirii de călători la km 244+742, și este punct de trecere a frontierei cu Berlibaș (UZ).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.