Curs initiere în Pranic Healing

0
44

Nu știi cum să pui frana în mod natural vietii accelerate pe care ai creat-o zi de zi? Cum sa scapi de starile de rau fizic, dar si cele din interior de origine emoțională sau mentală? Cum să ai relaţii armonioase cu tine şi cu cei din jur?
Imaginează-ți ce bucurie ai simti, usurînd tulburările de digestie ale copilului tău, ieșirea unui dințisor, ajutor pentru un somn liniștit noaptea, scaderea temperaturii sau alte probleme de sanatate

Gândește-te cât de frumos ar fi să-ți ajuți partenerul într-un moment de urgență sau să poți îmbunătăți sănătatea celor mici.
Soluţia este în mâinile tale, nu aştepta… vitalitatea ta si a familiei tale, este singurul lucru care contează cu adevărat!

Pranic Healing este acel instrument ascuns, dar întotdeauna la indemana ta, pentru că singurul lucru de care ai nevoie sunt mâinile tale.

Poţi învăţa cum să îţi foloseşti măînile, energia din aura ta, anatomia energetică şi meditaţia la Inimile Gemene, participand în 22-23.06.2024 la cursul de iniţiere din Baia Mare. Înscrieri până în 21.06.2024 la tel 0745.614431 Mai multe informaţii: https://asociatiapranichealing.ro/evenimente/.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.