Antrenorul Eugen Apjok și-a prelungit contractul

0
61

CSM Știința Baia Mare informează iubitorii sportului cu balon oval că antrenorul Eugen Apjok a decis să-și prelungească contractul cu vicecampioana României.
“În cursul săptămânii trecute, conducerea noastră a ajuns la o înțelegere cu tehnicianul “zimbrilor” în vederea prelungirii raporturilor contractuale.
Eugen este unul dintre pilonii principali în ceea ce privește succesul echipei noastre, fiind cel mai galonat antrenor din era modernă a rugby-ului românesc. El a câștigat alături de noi 7 campionate și 3 cupe ale României.
Succesul nostru de-a lungul anilor nu s-ar fi putut realiza fără profesionalismul și devotamentul său față de noi. Ne bucurăm pentru încrederea pe care ne-o oferă și privim cu încredere și determinare spre următoarele provocări”, este caracterizarea făcută de CSM Știința la adresa tehnicianului Eugen Apjok.
Tot săptămâna trecută, conducerea clubului băimărean anunța prelungirea raporturilor contractuale și cu Alexandru Țiglă, unul dintre cei mai vechi jucători din lot.
Momentan, componenții CSM Știința Baia Mare se află într-o binemeritată vacanță, reluarea pregătirilor urmând să aibă loc la început de iulie. “Zimbrii” băimăreni ocupă după șapte runde poziția a treia în Liga de Rugby, cu 28 de puncte, cu trei puncte mai puțin decât liderul SCM Timișoara și cu unul de recuperat față de Dinamo. Însă formația de pe “Arena Zimbrilor” are cu un meci în minus, confruntarea cu Rapid din etapa 8 fiind amânată pentru 10 august.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.