PSD Maramureș va face majorități în CJ și primării, dar nu cu PNL

3
3877

Alegerile locale s-au încheiat, PSD Maramureș s-a declarat câștigător, așa că de acum social-democrații se pot gândi la negocierile pentru crearea majorităților în legislativul județean și în consiliile locale. Președintele formațiunii județene dă asigurări că funcțiile de vicepreședinți la județ, sau cele de viceprimari vor fi cedate altor formațiuni politice, pentru o reprezentare cât mai largă.
Însă din rândul partidelor cu care vor crea majorități se pare că vor lipsi tocmai liberalii: „Vom depune jurămintele abia în luna octombrie, așadar mai este până atunci destul de mult, dar majoritățile sunt destul de ușor de făcut, pentru că Partidul Social Democrat are scoruri foarte bune, ca atare nu are nevoie de mare sprijin nici măcar în Consiliul Județean, dar ce pot să vă spun este că, cu siguranță, pozițiile de viceprimari, de vicepreședinți ai Consiliului Județean, vor fi oferite așa cum am promis în campania electorală altor partide. Asta pentru ca partidele din Județul Maramureș, care au primit voturile maramureșenilor, să aibă reprezentare. Nu e normal ca un singur partid să conducă destinele unui județ. Noi dorim o majoritate largă, cu o susținere la fel, din partea maramureșenilor. Ce pot să spun e că totuși cred că nu vom avea în Consiliul Județean sau în consiliile locale înțelegeri cu cei care au condus până acum. În toată această perioadă am arătat maramureșenilor că cei care au condus, în speță PNL, și-au ratat misiunea în fruntea Consiliului Județean. Ne-au dus înapoi, suntem pe ultimul loc în ceea ce privește investițiile, așadar în executivul CJ e nevoie de oameni care știu să facă administrație. Iar cei care au condus județul în ultimii patru ani de zile au demonstrat clar că nu știu să facă administrație. Dar o să lăsăm locul unor oameni mult mai performanți decât cei care au condus până acum, adică cei de la PNL”, a precizat Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș și viitorul șef al administrației județene.

3 COMENTARII

  1. Cel mai important este la ce prețuri se fac achizițiile și licitațiile în județ,dacă sunt corecte cu aceiași bani se pot face mai multe obiective.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.