Serviciul de Ajutor Maltez, la Concursul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență

0
39

Recent a avut loc etapa județeană a Concursului Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, eveniment organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș, pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare.

A fost un spectacol sportiv important, o competiție în care au concurat 6 echipe ale SVSU din Poienile de sub Munte, Recea, Mireșu Mare, Făr­cașa, Remeți, Cupșeni. Au fost și accidentări, mai mult sau mai puțin grave, gestionate eficient și cu profesionalism de către voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez.
”Cu sprijinul partenerilor noştri (…) răspundem cu promptitudine pentru a veni în sprijinul locuitorilor din județul Maramureș. Prin proiectele desfășurate, voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare continuă o tradiție de aproape zece secole a Ordinului de Malta în sprijinirea celor bolnavi, a celor săraci și a celor marginalizați din societate” – transmite Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare.
Concurenții și publicul spectator au beneficiat de sprijinul a două echipaje de prim răspuns ale voluntarilor de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, care au intervenit rapid, eficient şi cu profesionalism în cazul situațiilor neprevăzute apărute pe durata desfășurării evenimentului.
Pentru asta, SAM a plasat la locul inervenției două autospeciale de primă intervenție din Baia Mare și Poienile de sub Munte, încadrate de voluntari cu pregătire de specialitate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.