Școli Gimnaziale, la Festivalul de Teatru „Masca”

0
40

Festivalul Regional de Teatru pentru Școli Gimnaziale MASCA, ediția a IX-a, a adus pe scena Teatrului de Păpuși din Baia Mare trupe noi, dar și trupe de teatru care timp de 9 ani nu au lipsit de la nicio ediție.
Rând pe rând, prin fața spectatorilor s-au perindat “actorii” din următoarele trupe de teatru: Trupa PAROL, de la Școala Gimnazială I. L. Caragiale Baia Mare, prof. coord. Bogoviț Radu, cu piesa “Go Ionel”, după I.L.Caragiale; Trupa SÂNPETEATRU, Școala Generală Sânpetru din Brăila, prof. coord. Bogdan Gontineac, cu spectacolul “Harap Alb”, adaptare după povestea lui Ion Creangă; Trupa Teen­Act, de la Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir Baia Mare, prof. coord. Tămaș Rodica, Panțîru Valentina, Groza Alexandra, cu piesa “Five o`clock”, după I.L.Caragiale; Trupa REVERENȚA, de la Școala Gimnazială Simion Bărnuțiu Baia Mare, prof. Mascovici Mihai, cu “Aburii iubirii”, de Mihi Mascovici; Trupa ALLEGRIA, de la Școala Gimnazială Geor­ge Coșbuc, prof. coord. Buzilă Gârda Denisa, cu spectacolul “Analfabetul”, de Branis­lav Nusic.
Coordonatorul festivalului, prof. Tatiana Cauni, a transmis felicitări tuturor copiilor care au urcat pe scenă, “au fost curajoși pentru că au acceptat să se expună, să greșească, să se bucure, să facă echipă, să simtă publicul… dar mai ales pentru că fac altceva în timpul liber. Pentru noi toți sunt câștigători pentru că toți au plecat cu premii acasă”. Mulțumiri au fost adresate și elevilor din trupa Masca, voluntari în acest festival.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.