Oficial! A plecat la Gloria Bistriţa

0
167

Acum a devenit şi oficial, după ce în numărul din 9 ianuarie anticipasem că Emanuel Dat va părăsi CSM Sighetu Marmaţiei. Mijlocaşul a ales să lupte pentru promovarea în Liga 2 şi a semnat un contract cu Gloria Bistriţa, liderul din Seria 9. O pierdere mare pentru formaţia maramureşeană, ţinând cont că aceasta îşi propune accederea în play-offul Seriei 10.
”Mă bucur să fac parte din proiectul Gloriei 2018. Am semnat cu echipa bistrițeană cu gândul de a contribui la promovarea în Liga a 2-a. Aștept cu nerăbdare să îmi cunosc viitorii colegi și să începem pregătirea. Sper ca la finalul sezonului să ne bucurăm cu toții de îndeplinirea obiectivului!” – a declarat Emanuel Dat.
Nu este singura plecare din rândurile formaţiei antrenate de George Zima. Gueye Mansour şi-a reziliat contractul în luna decembrie 2023 şi a revenit la CSM Olimpia Satu Mare, după ce vara trecută îi expirase înţelegerea cu actuala echipă de pe locul secund din Seria 10.
Un alt nume important care renunţă la proiectul de la CSM Sighet este cel al fundaşului central sau de bandă Dacian Dunca. Originar din Ocna Şugatag şi trecut în carieră pe la Recea și CS Minaur, Dacian va rămâne la nivelul eşalonului în care a evoluat şi va juca pentru CSM Victoria Carei.
Datorită acestor permutări la nivelul lotului, CSM Sighetu Marmaţiei şi-a amânat data de reunire şi prima şedinţă de pregătire din acest an este stabilită pentru 29 ianuarie. Cu trei etape înaintea finalului sezonului regulat, formaţia maramureşeană este pe locul 5, cu 21 de puncte, la egalitate cu locul 4, ultima eligibilă pentru play-off, respectiv la 2 puncte de locul trei, poziţii pe care se situează cele două echipe bihorene, Crişul Sântandrei şi Lotus Băile Felix.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.