Trei comune s-au asociat pentru introducerea reţelelor de gaz

1
3406

Aproape 9 milioane lei au fost alocați Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Rona de Jos – Rona de Sus – Bocicoiu Mare, de către Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
Finanțarea a fost obținută pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în comuna Rona de Jos și în comunele partenere Rona de Sus și Bocicoiu Mare.
”Ne bucurăm că parteneriatul dintre comunele Rona de Jos – Rona de Sus – Bocicoiu Mare, având ca lider Comuna Rona de Jos, se află printre primele 2 parteneriate din județul Maramureș cu cele mai mari sume alocate. Continuăm să lucrăm la noi proiecte care duc la dezvoltarea și modernizarea localității noastre și ne dorim ca toate proiectele câștigate să le putem implementa cât de curând” – a precizat Ion Herbil, primarul Comunei Rona de Jos.

1 COMENTARIU

  1. O lume nebună, nebună! Chiar nu mai înțeleg nimic, de la UE și de la guvern auzim întruna că până în 2030 să desfintam centralele pe gaz să ne încălzim pe curent și pe de altă parte noi investim bani în alimentare cu rețele de gaz ?!? 🥺

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.