Maramureşul, pe podium la „Olimpiada de Meşteşuguri Artistice”

0
241

Maramureşul a demonstrat încă o dată, la Sibiu, că tradiţia merge mai departe, dar mai ales că există generaţii de tineri care nu vor lăsa să dispară autenticul.

Cea de XXVI-a ediţie a Olimpiadei de Meşteşuguri Artistice a pus în valoare talentul elevilor maramureşeni. Astfel, judeţul a fost reprezentat cu succes şi în acest an.
Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale” a avut 220 de participanți, însemnând 150 elevi înscriși în concurs, 7 elevi în afara concursului; profesori coordonatori și însoțitori, invitați din Republica Moldova (raioanele Răuțel, Călărași și Dondușeni), Republica Bulgaria; Mexic, voluntari și foști olimpici. Din țara noastră 28 de județe au fost reprezentate în cadrul concursului.
Toți elevii au fost premiați cu diplome oferite de organizatori (Muzeul ASTRA și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu) și cu premii constând în materiale de promovare, produse de birotică și dulciuri.
Elevii din Maramureş au obţinut următoarele premii:
Premiul special – Cris­tian Cadar
Premiul I – Cristian Cadar
Premiul al III-lea – Luca Topan
Premiul al III-lea – Elena Marina
Premiul al III-lea – Lucia Pitiritean
Nu în ultimul rând, cea mai frumoasă şi autentică prezentare a fost răsplătită cu ,,Premiul special pentru cea mai frumoasă şi convingătoare prezentare”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.