Maratin Rivulus Dominarum, medalii în Bihor

0
101

În perioada 14-16 iulie, în organizarea CS Mădăras, a avut loc o serie de trei concursuri. La competiția denumită Festivalul de Orientare al Bihorului au participat în jur de 200 concurenți din Finlanda, Germania, Ungaria și România.
Maratin Rivulus Dominarum a fost reprezentat de 10 sportivi, care la finalul celor trei competiții s-au remarcat cu 3 medalii de aur, 4 de argint și 3 de bronz.
La Cupa Mădăras, etapa sprint de noapte, desfășurată în zona ștrandului Sânnicolau de Munte, sportivii de la MRD au contabilizat următoarele rezultate: Iulia Sava – locul III la F10, Ioana Pop – locul 4 la F21, Otilia Neuschli – locul 5 la F18, Emanuel Petruș – locul 5 la M16, Rareș Sabou – locul 6 la M10, Cristian Karda – locul 6 la M14, Maria Pop – locul 6 la F21.
La Cupa CSO Mădăras, etapa classic scurt, derulată la Valea lui Mihai: Cristian Karda – locul I la M14, Iulia Sava – locul II la F10, Emanuel Petruș – locul II la M16, Mircea Pop – locul II la M40, Miron Pop – locul II la open, Otilia Neuschli – locul III la F18, Ioana Pop – locul III la F21, Maria Pop – locul IV la F21.
Cupa Prieteniei pe echipe, ce a avut loc în pădurea Saniob, a adus sportivilor de la MRD următoarele locuri: Cris­tian Karda + Emanuel Petruș (s-a acordat fiecărui sportiv câte o medalie) – locul I la traseul C, din 12 echipe, echipajul format din Otilia Neuschli și Maria Pop – locul 5 la traseul B, din 16 ehipe, Mircea Pop + Ioana Pop – locul 8 pe traseul A, din 12 echipe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.