În fiecare zi de marți și miercuri, chef Niculai Tand va găti în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani. Matinalul poate fi urmărit pe postul de televiziune Antena 1. În prima ediție, bucătarul a venit în platoul de filmare cu hribi culeși din Maramureș.
”Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel!”, a povestit Nicolai Tand. Dani, gazdă a emisiunii, a simţit nevoia să intervină pe loc. ”Ne cerem scuze, translatorul nu reuşeşte să ţină pasul!”, a spus Dani Oțil, făcând referire la accentul maramureşean al lui Nicolai Tand.
Chef Nicolai Tand i-a cucerit pe matinali cu savurosul preparat. ”Eu vreau doar să vă arăt că din lucruri simple putem face mâncare mai sofisticată şi mai bine prezentată. Pentru că, până la urmă, prima dată mănânci cu ochii!”, a spus chef Nicolai, spre bucuria lui Răzvan, care a completat: ”Mulţumim tare mult, Nicolai, că ai sosit în viaţa noastră, chiar dacă doar câteva zile pe săptămână. Bucătăria este într-adevăr spectaculoasă şi îmi pare bine că ai zis-o şi tu, ca să nu mă mai cert cu Dănuţ, că întâi mâncăm cu ochii şi abia apoi cu gura!”.