În centrul orașului Tîrgu Lăpuș, mirosul plăcut de mîncare gătită atrage oamenii la cantina cu autoservire „Benion”, administrată de Onorica și Beniamin Gherghel. Unitatea este amenajată la parterul unui bloc de locuințe, în trei spații largi. Bucătăria are dotarea necesară, iar colectivul de bucătărese și bucătari este format din Mărioara Băbuță, Valentin Cozma, Ciprian Cozmuța, Ionel Tomai, Ana Maria Țura, Claudiu Păvăluc, Emilia Șanta, Alexandra Rodilă, Dorina Pop, Diana Oana și Anastasia Leșe. Ei gătesc zilnic 15-20 de feluri de mîncare, pentru 200 de clienți, în medie. Onorica Gherghel ne spune: „Am cumpărat recent două aragaze pe gaz cu 6 ochiuri, două cuptoare electrice și o linie cu autoservire. Am achiziționat, de la firma “Angelope” din Italia, un robot de bucătărie profesional. Nou este și frigiderul cu două uși. Avem mașină de spălat vase, două camere frigorifice, robot pentru tocat carne. Organizăm și mese festive, nunți, botezuri, cununii, agape creștinești și prietenești, dar prestăm și servicii de catering”.